Bloemen en kaarten in een bijzondere tijd

ALBLASSERDAM – Op vrijdagavond 8 mei heeft de commissie SGPJ Alblasserdam-Papendrecht een hart onder de riem gestoken bij de zorgmedewerkers en de ouderen en gehandicapten in Alblasserdam. Ze werden verrast door een kaart en een bos bloemen.

De commissie wil daarmee graag benadrukken dat de zorgmedewerkers onmisbaar zijn en de ouderen en gehandicapten niet vergeten worden. Met het werk in deze spannende tijd verdienen ze een steun in de rug. Of zodat ze weten dat wij aan hen denken ondanks dat ze geen of weinig bezoek mogen ontvangen.

Met dat doel voor ogen verrasten vijf SGPJ-commissieleden de zorgmedewerkers van zorgcentrum De Waard met een bos bloemen en een kaart. Een van de medewerkers nam dit met enthousiasme in ontvangst. Ook de ouderen van dit zorgcentrum kregen kaarten als steunbetuiging in deze tijd. De ouderen van de aangrenzende aanleunwoningen van de Alblashof vonden eveneens onverwachts een kaart in hun brievenbus.

Ook de zorg voor gehandicapten kreeg een blijk van waardering. De zorgmedewerkers van gehandicapteninstellingen Polderheim, Molenheim en De Blomhoeve ontvingen een bos bloemen. De deelnemers van deze instellingen werden bemoedigd met een kaart. We willen aan hen laten zien dat ook zij niet onopgemerkt blijven in deze tijd!

Zie hieronder voor het fotoverslag:

[rl_gallery id=”1115″]

[maxbutton id=”1″]