Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

“Doorbouwen in de Drechtsteden!” met Roelof Bisschop

15 september 2023 | 20:00

SGP-jongeren Alblasserdam-Papendrecht organiseert samen met de lokale commissies Ambacht, Merwestreek en Molenlanden een thema-avond over de woningmarkt. Deze zal plaatsvinden op Deo Volente 15 september in Sliedrecht.

We gaan met wethouder Ton Spek en een andere wethouder in gesprek over de woningmarkt, de bouwplannen in onze regio en de mogelijkheden/moeilijkheden voor jongeren.

Na het eerste deel van de avond en de gezellige pauze gaan we ‘op landelijk niveau’ dieper op het onderwerp in. SGP-Tweede Kamerlid Roelof Bisschop zal met CU-Tweede Kamerlid Pieter Grinwis in gesprek en debat gaan over dit onderwerp.

Roelof Bisschop (foto: SGP)

Kom jij ook naar deze leuke én leerzame avond?

Tussen het programma met de sprekers en debaters door zullen we interactie verwerken. Er is ruimte om jouw inbreng te doen, bijvoorbeeld door je mening te uiten over de onderwerpen of door een vraag te stellen aan een van de sprekers.

We zorgen ervoor dat deze avond voor jong en oud interessant is – ook als je niet uit de Drechtsteden komt. En natuurlijk regelen wij ook lekkere hapjes en drankjes voor iedereen!

Datum, tijd en locatie

Datum: vrijdagavond 15 september 2023 D.V.
Tijd:  rond 20:00 start programma
Locatie: grote combinatiezaal van de GerGem Boazkerk in Sliedrecht (Rondo 325, 3363 LB Sliedrecht)

Aanmelden kan via https://sgpjap.nl/woningmarkt

Gegevens

Datum:
15 september 2023
Tijd:
20:00
Evenement Categorie:

Locatie

Boazkerk Sliedrecht
Rondo 325
Sliedrecht, 3363 LB Nederland
+ Google Maps