Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Regionaal digitaal SGP-debat rond Tweede Kamerverkiezingen

23 februari 2021 | 19:30

Op Deo Volente dinsdag 23 februari wordt er een regionaal digitaal debat gehouden met kandidaten uit de Drechtstedenregio. Ook het huidige Tweede Kamerlid Chris Stoffer en kandidaat Kamerlid André Flach zullen het woord voeren. Een groot aantal SGP-afdelingen uit de regio organiseert dit debat.

Centraal op deze avond staat het thema gezin. Het uitgangspunt van deze partij is dat gezinnen de ruggengraat van een goede samenleving vormen en dat het gezin stabiliteit, structuur en vertrouwen moet geven. Dit thema zal voor het voetlicht worden gebracht door korte inleidingen van de politici. Daarnaast zullen ook de regionale SGP-kandidaten Joost Veldman uit Dordrecht en Rick van de Waerdt uit Ridderkerk het woord voeren. Zij staan respectievelijk op plaats achttien en dertig van de kandidatenlijst.

Interactief
Deze online avond zal niet alleen bestaan uit bijdrages van kandidaat Kamerleden. Er is een online quiz en een gesprek, dat onder leiding staat van Erik van Hartingsveldt. Daarnaast zullen de regionale SGP-jongeren zorgen voor een verrassende bijdrage. Deze avond zal worden afgesloten door ds. W.A. Zondag predikant te Dordrecht.

Dit online debat zal plaatsvinden op dinsdag 23 februari 2021 en zal starten om 19:30. Er zal gebruikt worden gemaakt van een livestream via het YouTube kanaal van de SGP Hendrik-Ido-Ambacht.

Link naar de bijeenkomst: https://tiny.cc/sgp_bijeenkomst

Gegevens

Datum:
23 februari 2021
Tijd:
19:30
Site:
https://tiny.cc/sgp_bijeenkomst

Locatie

Online