Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

SGP-jongerendag 2022 – Jouw veiligheid in gevaar?!

21 mei 2022 | 09:30 - 15:30

Hoe veilig ben jij?

Of je je veilig voelt? Daar denk je waarschijnlijk niet zoveel over na. Totdat je achtervolgd wordt op straat, je inloggegevens betrokken zijn bij een datalek, er bij jou thuis ingebroken wordt, je in de media leest over gewapende conflicten of bedreigde politici. Is jouw veiligheid in gevaar? Daar gaan we het over hebben bij de SGP-jongerendag. En jij bent van harte welkom!

Meer weten?

Deze dag is voor iederéén interessant. Van de 14-jarige jongen die droomt van militair worden tot de 25-jarige studente bestuurskunde die zich bezighoudt met straatintimidatie. Je maakt kennis met heel verschillende sprekers en verhalen, van ex-criminelen tot hackers, van topmilitairen tot Kamerleden: voor ieder wat wils. En: je hoeft geen lid te zijn (maar we vinden het natuurlijk wel fantastisch als je dat wordt!)

De sprekers tijdens deze dag zijn onder andere vice-admiraal Boots, de Plaatsvervangend Commandant der Strijdkrachten. Kamerleden Sylvana Simons en Chris Stoffer gaan met elkaar in debat. En dat zijn ze nog niet allemaal, maar we verklappen natuurlijk nog niet alles :). Houd de website en onze socials de komende tijd in de gaten!

Meld je aan via sgpjongerendag.nl

Gegevens

Datum:
21 mei 2022
Tijd:
09:30 - 15:30
Site:
sgpjongerendag.nl

Organisator

SGP-jongeren
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Beatrix Theater
Jaarbeursplein 6A
Utrecht, 3521 AL Nederland
+ Google Maps