Lokale SGPJ organiseert een BBQ-avond

ALBLASSERDAM – Op 27 augustus organiseert de lokale SGPJ-commissie Alblasserdam-Papendrecht een BBQ-avond. Naast de barbecue is er ruimte voor ongedwongen sportieve activiteiten zoals voetbal, boogschieten en volleybal. Landelijk SGPJ-voorzitter Leander Tramper (23) is ook van de partij en houdt een korte pitch over een actueel onderwerp.

Voorzitter Jan-Dirk van Elzelingen (20): ‘’Lange tijd keken we uit om een laagdrempelige avond te organiseren voor jongeren uit Alblasserdam en omstreken. Aan het einde van deze maand is er een mooie mogelijkheid die we met beide handen aangrijpen. We willen jongeren een samenbindende en informele activiteit bieden. Niet iets enkel overladen met politieke inhoud, maar voor ieder toegankelijk. Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom!’’

De avond begint rond 18.00u en vindt plaats in Kooiwijk 5a te Oud-Alblas. Naast een smaakvolle BBQ is er ook de ruimte om te voetballen, volleyballen, boogschieten en kubben. Op de locatie is voldoende parkeergelegenheid. Geïnteresseerden kunnen zich tot en met 23 augustus aanmelden via sgpjap.nl/aanmelden of een appje sturen naar 06-27596792.

Vorig jaar organiseerde de commissie een politieke debatavond over het thema ‘Veiligheid’ met o.a. burgemeester Paans en Kees van der Staaij. Met een christelijke visie op de samenleving en vele activiteiten wil de SGP-jongeren de belangen van jongeren vertegenwoordigen en hen betrekken bij de politiek.

Klik hier voor de poster:

[rl_gallery id=”1514″]

[maxbutton id=”1″]