SGPJ trakteert gemeentewerkers op oliebollen

ALBLASSERDAM/PAPENDRECHT – Vrijdag trakteerde SGPJ Alblasserdam-Papendrecht de gemeentewerkers van Alblasserdam en Papendrecht op oliebollen. De commissie bracht een bezoek aan de gemeentewerf om hen in het zonnetje te zetten.

Voorzitter Jan-Dirk van Elzelingen (23): ‘Het hele jaar door, zeker na de jaarwisseling, zijn de gemeentewerkers druk in de weer om bij te dragen aan een opgeruimd Alblasserdam en Papendrecht. Zonder hen zouden de twee dorpen er heel anders uitzien. We waarderen hun werk en willen dat door deze actie onderstrepen.’

De SGPJ-commissie benadrukt tegelijkertijd door dit gebaar dat ze de hoeveelheid afval en schade door de jaarwisseling buitenproportioneel vindt. ‘Dat is echt niet nodig’, aldus Van Elzelingen. Vanwege veel ongelukken, agressie en overlast is SGP-jongeren al jaren kritisch op het afsteken van vuurwerk.

Dit jaar is het de vijfde keer dat de SGPJ Alblasserdam-Papendrecht rond oudejaarsdag mensen in het zonnetje zet. Ze gingen in eerdere jaren langs bij hulpverleners, ouderenzorg, zorginstellingen en vluchtelingenopvang.

[rl_gallery id=”2088″]

[maxbutton id=”1″]