SGPJ’er Lennart op kandidatenlijst

PAPENDRECHT • Papendrechter en SGPJ’er Lennart van der Welle is bij de aanstaande verkiezingen SGP-kandidaat voor de Provinciale Staten op nummer 13.

Lennart van der Welle is de nummer dertien op de provinciale SGP-lijst. Hij is werkzaam als assistent accountant bij Van Ree Accountants. Verder is hij actief in de commissie van SGP-jongeren Alblasserdam-Papendrecht. Als jongste SGP-kandidaat in Zuid-Holland maakt de 21-jarige Van der Welle zich sterk voor het belang van jongeren. “Goede bereikbaarheid en betaalbare woningen zijn belangrijk om jongeren aan de Drechtstedenregio te binden. Daar zet de SGP in Zuid-Holland zich voor in.”

Voorzitter van de plaatselijke SGP-kiesvereniging Arjan Voorwinden ondersteunt de kandidatuur van Lennart: “Het worden belangrijke verkiezingen. De uitslag in Zuid-Holland is menselijkerwijs gesproken bepalend voor het behoud van de huidige SGP-zetels in de Eerste Kamer.” Hij roept daarom iedereen op om verantwoordelijkheid te nemen door te stemmen op woensdag 15 maart.

Zie hieronder een filmpje waarin Lennart jou vertelt waarom jij SGP moet stemmen op 15 maart:

Bovenstaande tekst is overgenomen van SGP Papendrecht

[maxbutton id=”1″]