Wat willen wij?

Wat wij willen aan de hand van overzichtelijke en krachtige ABC-kernwoorden 

Actief

Voor velen van ons is de politiek een ver-van-mijn-bed-show. Wij vinden dat jammer. Politiek is geen Haagse hobby, maar gaat over ons allemaal. Politiek begint hier en nu: in Alblasserdam en Papendrecht! Daarom willen we politiek dicht bij jou brengen door bijvoorbeeld avonden te organiseren rondom concrete thema’s met aansprekende sprekers.

Bijbel

De Bijbel is het fundament van de samenleving en een leidraad voor ons leven. Wij geloven dat Gods geboden heilzaam zijn voor iedereen. Daarbij is ons credo: God liefhebben boven alles en je naaste als jezelf. Met dit gedachtegoed als grondslag denken we met elkaar na over allerlei hedendaagse onderwerpen.

Constructief

Om van betekenis te kunnen zijn voor Alblasserdam en Papendrecht, hebben we elkaar nodig. We denken niet in de eerste plaats aan onszelf, maar luisteren naar elkaar en tonen respect voor elkaar. Politiek doe je niet alleen, politiek doe je samen. Om die reden willen we met acties laten zien dat we elkaar nodig hebben door bijvoorbeeld mensen in het zonnetje te zetten.