Wie zijn wij?

Ben je benieuwd naar wie wij precies zijn? Hier kun je alles over ons lezen!

Hoofdbestuur

Jan-Dirk van Elzelingen

Voorzitter

Dag websitebezoeker! Wat goed dat u/jij geïnteresseerd bent in onze lokale SGP-jongerencommissie! Ik ben Jan-Dirk van Elzelingen, ben 22 jaar oud en studeer geschiedenis aan de universiteit van Leiden. Ik mag voorzitter zijn van deze enthousiaste en gezellige groep. Interesse voor de politiek ontstond bij mij op jonge leeftijd. Met de SGP-jongeren zou ik graag willen zorgen dat steeds meer jongeren betrokken worden bij de (christelijke) politiek. Met de volwassenen van de toekomst schrijven we immers heden een nieuw verleden!

Pieter van der Tang

Secretaris

Ik ben Pieter van der Tang, 20 jaar, en zit in het tweede jaar van mijn de opleiding Economie & Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.
Ik woon in Alblasserdam, ben secretaris en maak deel uit van de lokale SGPJ-ledenwervingscommissie. Ik doe mee omdat ik politiek geïnteresseerd ben, en omdat ik daarnaast vind dat het belangrijk is om de ideeën van de SGP ook op een actieve manier onder de aandacht te brengen.

Maurits Roos

Penningmeester

Ik ben Maurits Roos, 23 jaar oud en woon al even lang in Alblasserdam. Ik werk als assistent-accountant bij Van Ree Accountants in Alblasserdam, daarnaast doe ik ook nog de opleiding accountancy. Dus dan ontkom je niet aan de rol van penningmeester :).

Politiek vind ik erg interessant, daarom vind ik het leuk om deel te nemen aan het bestuur.

Gerbert Kornet

Vicevoorzitter

Ik ben Gerbert Kornet, 22 jaar oud en ben geboren en getogen in Alblasserdam. Ik werk als machinaal verspaner bij Royal IHC in Kinderdijk. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig in de natuur waarbij ik de bossen graag met de mountainbike verken. Ik mag sinds de oprichting van deze commissie erbij betrokken zijn. Na een jaar ben ik vicevoorzitter geworden, wat ik erg leuk vind om te doen. Daarnaast ben ik onderdeel van het activiteitenteam, omdat ik het erg leuk vind om dingen te organiseren.

Activiteitenteam

Annemieke Kooij

Activiteitenteam

Mijn naam is Annemieke Kooij. Ik ben woonachtig in Alblasserdam. In het dagelijks leven ben ik werkzaam binnen de gehandicaptenzorg. Vanaf het ontstaan van deze plaatselijke SGPJ ben ik betrokken bij de opbouw en het realiseren ervan. Ik vind het belangrijk dat wij als jongeren ons christelijke geluid (kunnen) laten horen binnen de plaatselijke politiek. Daarom zet ik mij in om activiteiten te organiseren waarin we dat geluid kunnen laten horen aan de samenleving om ons heen.

Annelien van Maren

Activiteitenteam

Ik ben Annelien van Maren, ben 15 jaar oud, en woon in Alblasserdam. In het dagelijks leven zit ik in 4havo op het Wartburg College, locatie Guido de Brés in Rotterdam.
Ik doe mee aan deze commissie, omdat ik politiek erg interessant vind, en het belangrijk vind om het christelijk geluid met de samenleving te delen. Ook neem ik deel aan het activiteitenteam omdat ik het erg leuk vind om iets te organiseren.

Jij?

Activiteitenteam

Wij zoeken versterking. Word lid van onze gezellige commissie!

Kom je uit Alblasserdam of Papendrecht?
Lijkt het je leuk om mee te doen met onze commissie?
Kom eens kijken! Meld je aan via:

sgpjap.nl/meedoen

Fondsen- en ledenwerving

Lennart van der Welle

Fondsenwerving

Hoi, fijn dat je geïnteresseerd bent in onze commissie! Mijn naam is Lennart van der Welle en ik ben 21 jaar jong. Momenteel zit ik in het laatste jaar van mijn bachelor Finance & Control. Al vanaf het moment dat onze commissie werd opgericht heb ik altijd met veel plezier meegeholpen aan ons doel: jongeren betrekken bij de (lokale) politiek door interessante activiteiten te organiseren, en als jongerencommissie een steentje bij te dragen aan de lokale gemeente. Daarnaast vind ik het belangrijk dat onze christelijke waarden en normen zichtbaar zijn in onze samenleving en we daar voor uit komen.

Colina Kooij

Ledenwerving

Mijn naam is Colina Kooij, 23 jaar oud en woonachtig in Alblasserdam. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als woonbegeleider in de gehandicaptenzorg en volg ik de deeltijdstudie bachelor Social Work. Vanaf de opstart van een nieuwe afdeling van de lokale commissie SGP-jongeren Alblasserdam/Papendrecht (juni 2019), ben ik actief bij de SGPJ. Samen met team ledenwerving ben ik verantwoordelijk voor het werven van nieuwe leden voor de SGPJ in Alblasserdam en Papendrecht. Met elkaar zetten we ons met veel enthousiasme in om nog meer jongeren te betrekken bij christelijke politiek.

Rik Vinke

Ledenwerving

Hoi, ik ben Rik Vinke en 22 jaar oud.Ik ben afgestudeerd ecoloog en hoop nog lang in de wereld van natuurbescherming en ecologie werkzaam te kunnen zijn.
Mijn passie voor natuur heeft ertoe geleid dat ik de opleiding Bos- en Natuurbeheer ben gaan volgen.

Ook met deze kennis probeer ik een bijdrage te leveren aan het team van SGP-jongeren in Alblasserdam en Papendrecht. Hiernaast hoop ik het ledenwerving-team te versterken.

Jij?

Ledenwerving/Fondsenwerving

Wij zoeken versterking. Word lid van onze gezellige commissie!

Kom je uit Alblasserdam of Papendrecht?
Lijkt het je leuk om mee te doen met onze commissie?
Kom eens kijken! Meld je aan via:

sgpjap.nl/meedoen

PR-team

Adriaan Kooij

PR-team

Mijn naam is Adriaan Kooij, 25 jaar en werkzaam als verpleegkundige in een ziekenhuis. Politiek heeft mijn interesse, vandaar dat ik toen ik werd benaderd besloten heb om deel te nemen aan deze lokale SGPJ-commissie. De politiek lijkt voor jongeren soms ‘een ver van je bed show’, maar de politiek gaat over ons allemaal. Juist voor ons als christelijke jongeren is het van groot belang om onze stem te laten horen. Mijn ambitie is dan ook om jongeren dichterbij de politiek te brengen.

Jij?

PR-team

Wij zoeken versterking. Word lid van onze gezellige commissie!

Kom je uit Alblasserdam of Papendrecht?
Lijkt het je leuk om mee te doen met onze commissie?
Kom eens kijken! Meld je aan via:

sgpjap.nl/meedoen