Wie zijn wij?

Ben je benieuwd naar wie wij precies zijn? Hier kun je alles over ons lezen!

Hoofdbestuur

Jan-Dirk van Elzelingen

Voorzitter

Dag websitebezoeker! Wat goed dat u/jij geïnteresseerd bent in onze lokale SGP-jongerencommissie! Ik ben Jan-Dirk van Elzelingen, ben 23 jaar oud en ben geschiedenisdocent (i.o.) op het Gomarus Scholengemeenschap in Gorinchem. Ik mag voorzitter zijn van deze enthousiaste en gezellige groep. Interesse voor de politiek ontstond bij mij op jonge leeftijd. Met de SGP-jongeren zou ik graag willen zorgen dat steeds meer jongeren betrokken worden bij de (christelijke) politiek. Met de volwassenen van de toekomst schrijven we immers heden een nieuw verleden!

Pieter van der Tang

Secretaris

Ik ben Pieter van der Tang, 21 jaar, en zit in het tweede jaar van mijn de opleiding Economie & Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.
Ik woon in Alblasserdam, ben secretaris en maak deel uit van de lokale SGPJ-ledenwervingscommissie. Ik doe mee omdat ik politiek geïnteresseerd ben, en omdat ik daarnaast vind dat het belangrijk is om de ideeën van de SGP ook op een actieve manier onder de aandacht te brengen.

Lennart van der Welle

Penningmeester

Hoi, fijn dat je geïnteresseerd bent in onze commissie! Mijn naam is Lennart van der Welle en ik ben 22 jaar jong. Momenteel ben ik assistent-accountant bij Van Ree accountants. Al vanaf het moment dat onze commissie werd opgericht heb ik altijd met veel plezier meegeholpen aan ons doel: jongeren betrekken bij de (lokale) politiek door interessante activiteiten te organiseren, en als jongerencommissie een steentje bij te dragen aan de lokale gemeente. Daarnaast vind ik het belangrijk dat onze christelijke waarden en normen zichtbaar zijn in onze samenleving en we daar voor uit komen.

Gerbert Kornet

Vicevoorzitter

Ik ben Gerbert Kornet, 23 jaar oud en ben geboren en getogen in Alblasserdam. Ik werk als machinaal verspaner bij Royal IHC in Kinderdijk. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig in de natuur waarbij ik de bossen graag met de mountainbike verken. Ik mag sinds de oprichting van deze commissie erbij betrokken zijn. Na een jaar ben ik vicevoorzitter geworden, wat ik erg leuk vind om te doen. Daarnaast ben ik onderdeel van het activiteitenteam, omdat ik het erg leuk vind om dingen te organiseren.

Activiteitenteam

Annemieke Kooij

Activiteitenteam

Mijn naam is Annemieke Kooij. Ik ben woonachtig in Alblasserdam. In het dagelijks leven ben ik werkzaam binnen de gehandicaptenzorg. Vanaf het ontstaan van deze plaatselijke SGPJ ben ik betrokken bij de opbouw en het realiseren ervan. Ik vind het belangrijk dat wij als jongeren ons christelijke geluid (kunnen) laten horen binnen de plaatselijke politiek. Daarom zet ik mij in om activiteiten te organiseren waarin we dat geluid kunnen laten horen aan de samenleving om ons heen.

Annelien van Maren

Activiteitenteam

Ik ben Annelien van Maren, ben 16 jaar oud, en woon in Alblasserdam. In het dagelijks leven zit ik in 5havo op het Wartburg College, locatie Guido de Brés in Rotterdam.
Ik doe mee aan deze commissie, omdat ik politiek erg interessant vind, en het belangrijk vind om het christelijk geluid met de samenleving te delen. Ook neem ik deel aan het activiteitenteam omdat ik het erg leuk vind om iets te organiseren.

Julian de Waard

Activiteitenteam

Hoi, mijn naam is Julian de Waard en ik woon in Papendrecht. Momenteel ben ik 15 jaar oud en zit ik in 4VWO op de Guido de Brès in Rotterdam.

Ik ben erg geïnteresseerd in de (Nederlandse) politiek en ik denk dat veel meer jongeren dat zijn: politiek is leuker dan je denkt! Daarom maak ik deel uit van deze commissie: om meer jongeren te betrekken bij het verspreiden van een christelijk geluid in de samenleving.

Fondsen- en ledenwerving

Colina Kooij

Ledenwerving

Mijn naam is Colina Kooij, 24 jaar oud en woonachtig in Alblasserdam. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als woonbegeleider in de gehandicaptenzorg en volg ik de deeltijdstudie bachelor Social Work. Vanaf de opstart van een nieuwe afdeling van de lokale commissie SGP-jongeren Alblasserdam/Papendrecht (juni 2019), ben ik actief bij de SGPJ. Samen met team ledenwerving ben ik verantwoordelijk voor het werven van nieuwe leden voor de SGPJ in Alblasserdam en Papendrecht. Met elkaar zetten we ons met veel enthousiasme in om nog meer jongeren te betrekken bij christelijke politiek.

Jij?

Ledenwerving/Fondsenwerving

Wij zoeken versterking. Word lid van onze gezellige commissie!

Kom je uit Alblasserdam of Papendrecht?
Lijkt het je leuk om mee te doen met onze commissie?
Kom eens kijken! Meld je aan via:

sgpjap.nl/meedoen

Jij?

Ledenwerving/Fondsenwerving

Wij zoeken versterking. Word lid van onze gezellige commissie!

Kom je uit Alblasserdam of Papendrecht?
Lijkt het je leuk om mee te doen met onze commissie?
Kom eens kijken! Meld je aan via:

sgpjap.nl/meedoen

PR-team

Nathan de Leeuw

PR-team

Hoi, ik ben Nathan de Leeuw, 15 jaar en ik woon in het prachtige Alblasserdam. Ik zit nu in 4vwo van Driestar-Wartburg College, locatie Guido de Brès in Rotterdam. Ik neem deel aan deze commissie omdat ik het belangrijk vind dat politiek, maar vooral christelijke politiek, niet alleen de volwassenen, maar ook de jongeren bereikt. Veel jongeren van nu denken dat politiek iets voor oudere mensen is, maar ik wil juist hén ook meegeven dat politiek voor iedereen is en lang niet zo saai als iedereen denkt :). 

Nick Willemsen

PR-team

Mijn naam is Nick Willemsen, 16 jaar oud. Ik doe op dit moment 4 vwo op het Wartburg college, locatie Guido de Brès.
Ik vind geschiedenis en politiek erg interessant. Daarom ben ik lid van de gezellige club SGP-jongeren geworden en na een tijd lid van deze commissie. Ik vind het vooral belangrijk dat er meer leden geworven worden. En dat er meer aandacht voor christelijk politiek moet komen, ook voor mensen die niet direct uit onze achterban komen. Mede daarom ben ik lid van het PR-team binnen de commissie.