Wie zijn wij?

Ben je benieuwd naar wie wij precies zijn? Hier kun je alles over ons lezen!

Hoofdbestuur

Jan-Dirk van Elzelingen

Voorzitter

Dag websitebezoeker! Wat goed dat u/jij geïnteresseerd bent in onze lokale SGP-jongerencommissie! Ik ben Jan-Dirk van Elzelingen, ben 20 jaar oud en studeer geschiedenis aan de universiteit van Leiden. Ik mag voorzitter zijn van deze enthousiaste en gezellige groep. Interesse voor de politiek ontstond bij mij al op jonge leeftijd. Met de SGP-jongeren zou ik graag willen zorgen dat steeds meer jongeren betrokken worden bij de (christelijke) politiek. Met de volwassenen van de toekomst schrijven we immers heden een nieuw verleden!

Pieter van der Tang

Secretaris (a.i.)

Ik ben Pieter van der Tang, 19 jaar, en ga naar het examenjaar van het vwo. Ik woon in Alblasserdam en ga naar het Wartburg College in Rotterdam. 
Ik doe mee met de SGPJ-activiteitencommissie omdat ik politiek geïnteresseerd ben, en omdat ik daarnaast vind dat het belangrijk is om de ideeën van de SGP ook op een actieve manier onder de aandacht te brengen.

Maurits Roos

Penningmeester

Ik ben Maurits Roos, 21 jaar oud en woon al even lang in Alblasserdam. Ik werk als assistent-accountant bij Van Ree Accountants in Geldermalsen. Daarnaast doe ik de opleiding Accountancy aan Nyenrode Business Universiteit, dat betreft een deeltijdopleiding. Politiek heeft altijd wel mijn interesse gehad, daarom vind ik het leuk om deel te nemen aan het bestuur.

Gerbert Kornet

Vicevoorzitter

Ik ben Gerbert Kornet, 21 jaar oud en ben geboren en getogen in Alblasserdam. Ik werk als machinaal verspaner bij Royal IHC in Kinderdijk. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig in de natuur waarbij ik de bossen graag met de mountainbike verken. Ik mag sinds de oprichting van deze commissie erbij betrokken zijn. Na een jaar ben ik vicevoorzitter geworden, wat ik erg leuk vind om te doen. Daarnaast ben ik onderdeel van het activiteitenteam, omdat ik het erg leuk vind om dingen te organiseren.

Activiteitenteam

Dinanda Holleman

Activiteitenteam

Hoi allemaal! Allereerst zal ik mezelf voorstellen. Ik ben Dinanda Holleman, 22 jaar oud, woon in Alblasserdam. Ik ben momenteel afgestudeerd Verzorgende IG en werk bij De Waard in Alblasserdam (verzorgingshuis). Mijn eerste reactie toen ik gevraagd werd, was bijna meteen een ‘ja’. De laatste tijd staat de SGP in een kwaad daglicht en dat is ten onrechte. Daarom wilde ik eraan meewerken om zoveel mogelijk jongeren toch te stimuleren om voor de SGP te kiezen en ook de SGP te steunen.

Annemieke Kooij

Activiteitenteam

Mijn naam is Annemieke Kooij. Ik ben woonachtig in Alblasserdam. In het dagelijks leven ben ik werkzaam binnen de gehandicaptenzorg. Vanaf het ontstaan van deze plaatselijke SGPJ ben ik betrokken bij de opbouw en het realiseren ervan. Ik vind het belangrijk dat wij als jongeren ons christelijke geluid (kunnen) laten horen binnen de plaatselijke politiek. Daarom zet ik mij in om activiteiten te organiseren waarin we dat geluid kunnen laten horen aan de samenleving om ons heen.

Jij?

Activiteitenteam

Wij zoeken versterking. Word lid van onze fantastische commissie!

Kom je uit Alblasserdam of Papendrecht?
Lijkt het je leuk om mee te doen met onze commissie?
Kom eens kijken! Meld je aan via:

sgpjap.nl/meedoen

Fondsen- en ledenwerving

Lennart van der Welle

Fondsenwerving

Hoi, fijn dat je geïnteresseerd bent in onze commissie! Mijn naam is Lennart van der Welle en ik ben 20 jaar jong. Momenteel zit ik in het laatste jaar van mijn bachelor Finance & Control. Al vanaf het moment dat onze commissie werd opgericht heb ik altijd met veel plezier meegeholpen aan ons doel: jongeren betrekken bij de (lokale) politiek door interessante activiteiten te organiseren, en als jongerencommissie een steentje bij te dragen aan de lokale gemeente. Daarnaast vind ik het belangrijk dat onze christelijke waarden en normen zichtbaar zijn in onze samenleving en we daar voor uit komen.

Colina Kooij

Ledenwerving

Mijn naam is Colina Kooij, 22 jaar oud en woonachtig in Alblasserdam. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als woonbegeleider in de gehandicaptenzorg en volg ik de deeltijdstudie bachelor Social Work. Vanaf de opstart van een nieuwe afdeling van de lokale commissie SGP-jongeren Alblasserdam/Papendrecht (juni 2019), ben ik actief bij de SGPJ. Samen met team ledenwerving ben ik verantwoordelijk voor het werven van nieuwe leden voor de SGPJ in Alblasserdam en Papendrecht. Met elkaar zetten we ons met veel enthousiasme in om nog meer jongeren te betrekken bij christelijke politiek.

Jij?

Ledenwerving/Fondsenwerving

Wij zoeken versterking. Word lid van onze fantastische commissie!

Kom je uit Alblasserdam of Papendrecht?
Lijkt het je leuk om mee te doen met onze commissie?
Kom eens kijken! Meld je aan via:

sgpjap.nl/meedoen

PR-team

Adriaan Kooij

PR-team

Mijn naam is Adriaan Kooij, 24 jaar en werkzaam als verpleegkundige in een ziekenhuis. Politiek heeft mijn interesse, vandaar dat ik toen ik werd benaderd besloten heb om deel te nemen aan deze lokale SGPJ-commissie. De politiek lijkt voor jongeren soms ‘een ver van je bed show’, maar de politiek gaat over ons allemaal. Juist voor ons als christelijke jongeren is het van groot belang om onze stem te laten horen. Mijn ambitie is dan ook om jongeren dichterbij de politiek te brengen.

Jij?

PR-team

Wij zoeken versterking. Word lid van onze fantastische commissie!

Kom je uit Alblasserdam of Papendrecht?
Lijkt het je leuk om mee te doen met onze commissie?
Kom eens kijken! Meld je aan via:

sgpjap.nl/meedoen