Wie zijn wij?

Bent u benieuwd naar wie wij precies zijn? Hier kunt u alles over ons lezen!

Hoofdbestuur

Jan-Dirk van Elzelingen

Voorzitter

Dag websitebezoeker! Wat goed dat u/jij geïnteresseerd bent in onze lokale SGP-jongerencommissie! Ik ben Jan-Dirk van Elzelingen, ben 20 jaar oud en studeer geschiedenis aan de universiteit van Leiden. Daarnaast ben ik medewerker Verkoopklaar bij de Albert Heijn in Alblasserdam. Interesse voor de politiek ontstond bij mij al op jonge leeftijd. Met de SGP-jongeren zou ik graag willen zorgen dat steeds meer jongeren betrokken worden bij de (christelijke) politiek. Met de volwassenen van de toekomst schrijven we immers heden een nieuw verleden!

Marrieke Hak

Secretaris

L.S. 
Mijn naam is Marrieke Hak, 17 jaar oud en woonachtig in Alblasserdam. Ik studeer Verpleegkunde aan Avans Hogeschool in Breda. 
In deze commissie mag ik de functie van secretaris vervullen. Dit doe ik natuurlijk met veel plezier! 😉 
Ik vind het heel belangrijk om als jongeren een christelijk geluid in onze regio te laten doorklinken. Ik hoop je snel een keer te ontmoeten!

 

Maurits Roos

Penningmeester

Ik ben Maurits Roos, 20 jaar oud en woon al even lang in Alblasserdam. Ik werk als assistent-accountant bij Van Ree Accountants in Geldermalsen. Daarnaast doe ik de opleiding Accountancy aan Nyenrode Business Universiteit, dat betreft een deeltijdopleiding. Politiek heeft altijd wel mijn interesse gehad, daarom vind ik het leuk om deel te nemen aan het bestuur.

Gerbert Kornet

Vicevoorzitter

Ik ben Gerbert Kornet en kom uit Alblasserdam. Momenteel ben ik bezig met de opleiding werktuigbouwkunde op het Hoornbeeck college in Rotterdam. In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur bezig. Verder vind ik het erg leuk om dingen te verzinnen en te helpen met het organiseren daarvan. Daarnaast vind ik het een uitdaging om jongeren met de (plaatselijke) politiek te verbinden.

Activiteitenteam

Dinanda Holleman

Activiteitenteam

Hoi allemaal! Allereerst zal ik mezelf voorstellen. Ik ben Dinanda Holleman, 21 jaar oud, woon in Alblasserdam. Ik ben momenteel afgestudeerd Verzorgende IG en werk bij De Waard in Alblasserdam (verzorgingshuis). Mijn eerste reactie toen ik gevraagd werd, was bijna meteen een ‘ja’. De laatste tijd staat de SGP in een kwaad daglicht en dat is ten onrechte. Daarom wilde ik eraan meewerken om zoveel mogelijk jongeren toch te stimuleren om voor de SGP te kiezen en ook de SGP te steunen.

Annemieke Kooij

Activiteitenteam

Mijn naam is Annemieke Kooij. Ik ben woonachtig in Alblasserdam. In het dagelijks leven ben ik werkzaam binnen de gehandicaptenzorg. Vanaf het ontstaan van deze plaatselijke SGPJ ben ik betrokken bij de opbouw en het realiseren ervan. Ik vind het belangrijk dat wij als jongeren ons christelijke geluid (kunnen) laten horen binnen de plaatselijke politiek. Daarom zet ik mij in om activiteiten te organiseren waarin we dat geluid kunnen laten horen aan de samenleving om ons heen.

Jij?

Activiteitenteam

Wij zoeken versterking. Word lid van onze fantastische commissie!

Kom je uit Alblasserdam of Papendrecht?
Lijkt het je leuk om mee te doen met onze commissie?
Kom eens kijken! Meld je aan via:

sgpjap.nl/meedoen

Fondsen- en ledenwerving

Lennart van der Welle

Fondsenwerving

Ik ben Lennart van der Welle, ik woon in Papendrecht (Zuid-Holland) en ben 19 jaar oud. Momenteel studeer ik nog Bedrijfseconomie aan de Avans Hogeschool in Breda waar ik nu in het tweede jaar zit. 

Van huis uit heb ik meegekregen hoe belangrijk de SGP als partij is en ook hoeveel de jongerentak daar aan bijdragen kan. De mogelijkheid om zelf meer betrokken te raken bij de SGP heeft mij overgehaald om bij de commissie te komen. 

Colina Kooij

Ledenwerving

Mijn naam is Colina Kooij en in het dagelijks leven ben ik werkzaam als woonbegeleider in de gehandicaptenzorg. Vanaf de opstart van een nieuwe afdeling van een lokale commissie van de SGP-jongeren Alblasserdam/Papendrecht (juni 2019), ben ik actief bij de SGPJ. Samen met het team-ledenwerving ben ik verantwoordelijk voor het werven van nieuwe leden voor de SGPJ in Alblasserdam en Papendrecht. Met elkaar zetten we ons in om nog meer jongeren te betrekken bij christelijke politiek. Christelijke politiek waarin we onze waarden en normen mogen uitdragen aan de mensen om ons heen.

Pieter van der Tang

Ledenwerving

Ik ben Pieter van der Tang, 18 jaar, en ga naar het examenjaar van het vwo. Ik woon in Alblasserdam en ga naar het Wartburg College in Rotterdam. 
Ik doe mee met de SGPJ-activiteitencommissie omdat ik politiek geïnteresseerd ben, en omdat ik daarnaast vind dat het belangrijk is om de ideeën van de SGP ook op een actieve manier onder de aandacht te brengen.

Jij?

Ledenwerving/Fondsenwerving

Wij zoeken versterking. Word lid van onze fantastische commissie!

Kom je uit Alblasserdam of Papendrecht?
Lijkt het je leuk om mee te doen met onze commissie?
Kom eens kijken! Meld je aan via:

sgpjap.nl/meedoen

PR-team

Adriaan Kooij

PR-team

Mijn naam is Adriaan Kooij, 23 jaar en werkzaam als verpleegkundige in een ziekenhuis. Politiek heeft mijn interesse, vandaar dat ik toen ik werd benaderd besloten heb om deel te nemen aan deze lokale SGPJ-commissie. De politiek lijkt voor jongeren soms ‘een ver van je bed show’, maar de politiek gaat over ons allemaal. Juist voor ons als christelijke jongeren is het van groot belang om onze stem te laten horen. Mijn ambitie is dan ook om jongeren dichterbij de politiek te brengen.

Jij?

PR-team

Wij zoeken versterking. Word lid van onze fantastische commissie!

Kom je uit Alblasserdam of Papendrecht?
Lijkt het je leuk om mee te doen met onze commissie?
Kom eens kijken! Meld je aan via:

sgpjap.nl/meedoen